Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Cum platesc

 

Plata ramburs

Poti opta pentru plata ramburs a produselor (numerar in momentul livrarii), pe baza facturii ce insoteste coletul livrat prin curier.

 

Plata online prin card bancar

Puteti plati online pe natura-plus.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii.

natura-plus.ro foloseste ca procesator de carduri NETOPIA Payments. Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca natura-plus.ro.

Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca www.natura-plus.ro (NATURA PLUS GLOBAL SRL).

Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata vei primi un e-mail de confirmare.

 

Transfer bancar - ordin de plata

Poti plati prin ordin de plata (OP) in baza facturii proforme emise automat de www.natura-plus.ro odata cu selectarea acestei modalitati de plata. Plata se va face in contul mentionat mai jos. Pentru a demonstra efectuarea platii, scaneaza Ordinul de plata si trimite-l pe adresa de e-mail vanzari@natura-plus.ro. Livrarea produselor se face dupa intrarea banilor in cont.

 

Datele firmei sunt:

NATURA PLUS GLOBAL SRL
Nr. Registrul Comertului: J01/106/2021;
Cod Unic de Identificare: RO43602263;
Adresa: Strada Ceferistilor 25, Blaj, Alba
Banca Transilvania
Cont IBAN RON: RO26 BTRL RONC RT05 8517 0701
Cont IBAN EUR: RO73 BTRL EURC RT05 8517 0701

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Intra in cont