Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.
Filtreaza dupa:
Filtreaza dupa:
Producator
Pret
  • 4,00 lei - 39,00 lei

Filtreaza dupa:
Ingrijire personala
13,50 lei (TVA inclus)
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de...
Ingrijire personala
18,10 lei (TVA inclus)
Uleiul de migdale este nu doar un aliment delicios, ci si un produs de ingrijire cu o multime de avantaje, o alternativa perfecta la cosmeticele clasice, de multe ori pline de substante nocive pentru organism. Daca nu...
Ingrijire personala
7,80 lei (TVA inclus)
Cunoscut de comunitatea marocana ca "Arborele Vietii" sau  “Aurul Marocului”, arborele de argan (Argania spinosa), a sprijinit oamenii din aceste regiuni aride de secole. Este considerat un ajutor de nadejde pentru...
Ingrijire personala
38,60 lei (TVA inclus)
Cunoscut de comunitatea marocana ca "Arborele Vietii" sau  “Aurul Marocului”, arborele de argan (Argania spinosa), a sprijinit oamenii din aceste regiuni aride de secole. Este considerat un ajutor de nadejde pentru...
Ingrijire personala
4,50 lei (TVA inclus)
Uleiul de migdale este utilizat preponderent pentru masaj. Acesta este absorbit cu usurinta, nu lasa pielea grasa si ingrijeste datorita calitatilor emoliente si calmante.Poate fi folosit pentru toate tipurile de...
Ingrijire personala
10,60 lei (TVA inclus)
Uleiul de migdale este utilizat preponderent pentru masaj. Acesta este absorbit cu usurinta, nu lasa pielea grasa si ingrijeste datorita calitatilor emoliente si calmante.Poate fi folosit pentru toate tipurile de...
Ingrijire personala
8,30 lei (TVA inclus)
Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurului desertului", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al...
Ingrijire personala
37,90 lei (TVA inclus)
Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurului desertului", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al...

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Intra in cont