Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir), 10ml, Adams

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.

Citeste mai departe
Cod produs: 6424842004417
Producator:
Adauga in Favorite0
14,90 lei (TVA inclus)
În stoc
Cantitate:
Descriere

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.

De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.

Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.

Proprietatile uleiului de Bois de Rose:

  • regenereaza si intinereste tenul
  • antibacterian,
  • antifungic
  • reda fermitatea pielii
  • calmant si emolient
  • purifiant pentru pielea cu probleme
  • calmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionale
  • afrosidiac

Aplicatii: masati de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de lemn de trandafir aplicate de-a lungul coloanei vertebrale 

  • este un produs potrivit pentru orice tip de ten ,
  • intinerirea, tonifierea pielii,
  • tenuri obosite si devitalizate,
  • tenuri acneice,
  • ameliorarea vergeturilor si cicatricilor,
  • depresie, 
  • agitatie,
  • surmenaj intelectual, 
  • stres,
  • astenie sexuala,
  • depresie si astenie  

Administrare:

  • incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturi
  • incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatoze,parfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmetica,parfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esential de lemn de trandafir

Precautii: Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina. Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Prezentare : 10 ml

Citeste mai departe
Detalii produs
6424842004417
Recenzii
Niciun comentariu
Produse din aceeasi categorie
Ingrijire personala
7,99 lei (TVA inclus)
Uleiul de chimen negru sau ulei de Nigella, provine din semintele plantei Nigella Sativa. Proprietatiile medicinale se cunosc de mii de ani, inca din antichitate. Uleiul de chimen negru era folosit de faraoni ca un...
Ingrijire personala
9,80 lei (TVA inclus)
Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linoleic, linolenic, oleic si de vitamina C, cu ajutorul carora contribuie la regenerarea celulelor din epiderma si la cresterea capacitatii lor de productie de colagen si...
Ingrijire personala
8,00 lei (TVA inclus)
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit de sute de ani, atat pentru uz intern, cat si cel extern, pentru numeroase afectiuni si probleme...
Vizualizate recent

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Intra in cont