Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Ulei din Samburi de Struguri, 100ml, Adams

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic. Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii.

Citeste mai departe
Cod produs: 6424842003489
Producator:
Adauga in Favorite0
21,50 lei (TVA inclus)
În stoc
Cantitate:
Descriere

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic. 

Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii.

Studiile au aratat ca uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidanta de 50 de ori mai mare decat a vitaminei E si de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C.

Uleiul din samburi de struguri poate fi utilizat sub forma de masaj facial, corporal sau capilar. Poate sa fie o baza pentru diverse creme, masti antirid, lotiuni exfoliante preparate acasa. 

Incearca o masca de fata hand-made foarte simplu din ulei din samburi de struguri: Se amesteca 4 linguri de ulei din samburi de strugure cu o lingura de sare de mare, folosind o lingura sau chiar propriile degete. Cu grija si mare atentie la zona sensibila a ochilor, se aplica pasta obtinuta si se intinde uniform.Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se sterge usor cu un prosop moale. Se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop foarte moale, tamponand pielea.

Prezentare : 100 ml

Citeste mai departe
Detalii produs
6424842003489
Recenzii
Niciun comentariu
Produse din aceeasi categorie
Ingrijire personala
9,49 lei (TVA inclus)
Uleiul din seminte de mac este obtinut prin presarea semintelor florilor de mac. Lipsit de culoare, uleiul este usor parfumat, ca majoritatea uleiurilor purtatoare. Uleiul de mac este considerat a avea proprietati de...
Sare
4,99 lei (TVA inclus)
Sarea Epsom este un mineral solid de culoare alba, cu uz alimentar si cosmetic deopotriva. Exfoliant natural puternic, datorita efectelor sale benefice, aceasta este utilizata inclusiv in tratarea mai multor probleme...
Vizualizate recent

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Intra in cont