Nuci Caju Crude, 250g, Natura Plus
Nucile de caju pot constitui o gustare sanatoasa intre mese sau un plus de savoare in salate si diverse feluri de mancare. Nucile de caju au o valoare nutritionala impresionanta.
Caju crud 250 g Natura Plus
Nucile de caju contin proteine, dar si minerale precum cuprul, calciul, magneziul, fierul, fosforul, potasiul si zincul. Nucile de caju contin, de asemenea, si vitamine din belsug. Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.
- valoare energetica: 2369kJ / 565kcal;
- grasime: 47 g, acizi grasi saturati: 8.32 g;
- carbohidrati: 27.2 g, inclusiv zaharuri: 6 g;
- proteine: 18.4 g;
- sare: 0,00 g.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Informatii alergenice: Procesat intr-o unitate care mai ambaleaza nuci si seminte; poate contine urme de nuci.
Tara de origine: Vietnam, India
Prezentare: 125 g